Onze spotters

Hieronder zijn een aantal van onze spotters uitgelicht die jou kunnen helpen!

Bekijk het ideale spotter profiel

Spotter - Jochem Goedhals

Iedereen heeft unieke talenten. Met mijn bijdrage als spotter wil ik kinderen helpen om die unieke talenten zo vroeg mogelijk te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik ben de vader van Aidan (5) en James (4) en ben graag sportief (boksen & voetbal) bezig en ben altijd nieuwsgierig naar hoe 'dingen' worden gemaakt en hoe ze werken.

Spotter - Mary Fiers

Als klein meisje was ik heel verlegen. Ik durfde veel niet meteen te doen. Gelukkig heb ik later geleerd dat het eigenlijk heel leuk is om nieuwe dingen te doen. Je kunt er veel van leren.

Als spotter wil ik kinderen laten ervaren dat het naast spannend, ook leuk is om nieuwe dingen te leren. Zelf heb ik geen kinderen, wel heb ik twee lieve nichtjes (Hannah en Floor). Mijn grootste hobby is de natuur. Ik houd van bossen en van veel dieren. Mijn grootste vriend is mijn kater Frits.

Spotter -  Albert Kivits

Als klein manneke was ik al hartstikke fanatiek en wilde ik heel veel weten. Daarvoor las ik de krant en heel veel boeken. Mijn vader en moeder hebben op de lagere school gezeten en zijn daarna gaan werken. Ze hebben mij altijd gesteund en geholpen waardoor ik een prima opleiding heb kunnen volgen en nu fijn werk heb.

Met mijn bijdrage als spotter wil ik zoveel mogelijk leergierige en nieuwsgierige kinderen van Eindhoven helpen. Ik ben vader van 3 kinderen: Bente (17), Jade (16) en Amber (16). Mijn hobby’s zijn wielrennen, voetbal/psv, hockey/oranje rood en studieboeken lezen.

Spotter - Yvonne van Mierlo

Ik geloof in de talenten van mensen en dat iedereen ze kan ontdekken door dingen gewoon te proberen.

”Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het wel kan”. - Pippi Langkous

Als klein, onzeker meisje heb ik dat ook meegekregen van mijn ouders en ook mijn eigen dochter, inmiddels 18, heeft ontdekt waar haar talenten en passie liggen door gewoon haar vinger op te steken wanneer er iemand voor iets gevraagd werd. Spannend maar wel leerzaam! Dolgraag wil ik samen met kinderen ontdekken waar hun talenten liggen en ze samen verder ontwikkelen.

Spotter - Judith van der Belt

Dag, ik ben Judith en ik sta hier op de foto met mijn kleinzoon Abel. Abel houdt er van als hij voorgelezen wordt en dat komt goed uit want ik houd van lezen en vertellen. Lang geleden heb ik al geleerd dat je meer gaat durven door het gewoon te doen met zo nu en dan een beetje hulp. Zo durf ik nog steeds elke dag een beetje meer.

Ik vind het super leuk om jou te helpen meer te ontdekken en te durven. Voetbal is niet mijn hobby, maar ik ben wel voor PSV. Verder vind ik heel veel dingen leuk om te doen, lezen, dat had ik al gezegd, ook tekenen en lekker koken horen daarbij.

Spotter - Anke Kegel

Samen met mijn hond Pica vind je mij elke dag in het bos. Mijn twee kinderen van 16 en 14 vonden dat vroeger ook leuk, maar zijn nu druk met andere dingen. Vroeger al ging ik er graag op uit samen met de kinderen uit de buurt.

Ik was een gevoelig meisje en heb altijd voelsprieten gehad voor hoe iemand zich voelt. Muziek, toneel spelen, kletsen en spelletjes hebben mij altijd erg geholpen.

Het is leuk om je eigen kracht te ontdekken en te koesteren. Als spotter wil ik met kinderen op zoek gaan naar hun kracht; om te ontdekken en erin te (blijven) geloven.

Spotter -  Miriam Grapendaal

Hoi, mijn naam is Miriam. Mijn passies zijn zingen, theater, voetbal en mensen laten zien wat hun talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten.

Soms zijn we ergens heel goed in, maar denken we dat iedereen dat kan en dat is niet altijd zo. Samen met jou wil ik ontdekken wat jij leuk vindt, wat je goed kan en waarmee ik je kan helpen.

Spotter - Ineke Hurkmans

Hey! Ik ben Ineke en ik ben opgegroeid op een boerderij, maar nu woon ik al heel lang in de stad. Naast dat ik oma ben, ben ik ook DJ en ik hou van dingen doen die ik nog nooit gedaan heb. Ik weet zeker dat heel veel mensen en kinderen veel meer kunnen dan ze denken. Samen op zoek naar wat jij wilt en hoe je dat kunt leren, lijkt me super leuk.  Misschien gaan we wel een keer samen DJ-en!

Spotter -  Melissa Raijmakers

Hoi allemaal! Mijn naam is Melissa en als spotter wil ik kinderen graag ondersteunen in het ontdekken van hun sterke punten en vaardigheden. Omdat ik in de arbeidsbemiddeling werk, zie ik veel mensen voorbij komen die het moeilijk vinden om te zeggen waar ze goed in zijn. Ik geloof er heilig in dat iedereen van zeer toegevoegde waarde is, en ga daarom graag met de kinderen ontdekken welke talenten ze bezitten!

In mijn vrije tijd speel ik graag videogames, houd ik van reizen en knuffel ik graag met mijn twee katten Muis en Beertje.

Spotter - Anouk Liebrand

Hoi, mijn naam is Anouk. Ik ben moeder van Anne (16) en Teun (15). Als meisje vond ik judo en zwemmen erg leuk. Nu wandel ik veel, kook ik graag en vind ik het gezellig om te eten met vrienden. Ik ga graag naar landen en culturen die ik niet ken. Ik leer dan veel over de ander en vooral over mijzelf.

Op school moest ik als slechtziend meisje heel hard werken. Maar dankzij mijn fans, ouders en leraren die echt in mij geloofden, ging ik naar de universiteit en heb ik nu erg fijn werk.

Nu help ik op mijn beurt leraren om elke dag een betere fan te zijn van alle kinderen: supporters van hun talent. Heel erg hoop ik dat ik binnenkort jouw fan mag zijn. Gaan we samen leuke dingen doen.

Spotter -  Gideon van Deinse

Ontdekken wat je leuk en niet leuk vindt. Wat je aandacht trekt en wat niet. Het is een hele zoektocht. Sporten of gamen? Lezen of tv kijken? Koken of eten? We doen het allemaal, maar waar gaat je aandacht naar uit en waar ben je goed in? Hierbij zou ik je graag willen helpen. Om jouw talenten naar boven te halen.

Naast mijn werk heb ik vele hobby’s zoals mijn hond (teckel), fitnessen, tennissen, muziek luisteren, Netflixen en ik ben ook zeer benieuwd naar wat jouw hobby’s en interesses zijn.

Spotter - Mieke Verhees

Je kunt meer dan je denkt. Ook al lijkt dat op school niet altijd zo, omdat je het moeilijk vindt om op te letten of omdat wat jij kunt niet in de les wordt gegeven. Ik heb zelf drie kinderen die al wat ouder zijn (22, 21 en 18) en die kunnen alle drie heel andere dingen goed. Soms hadden ze een beetje hulp nodig om dat te ontdekken.Daar zou ik jou ook graag mee helpen. Gewoon door samen dingen te doen en zo te ontdekken waar jij blij van wordt. Zelf ben ik best goed in knutselen en vind ik sporten leuk. Maar ik houd ook van muziek en films en boeken en….

Spotter - Steffie Ballemans

Alles om ons heen is bedacht en ontworpen. Ik vind het ontzettend leuk om zelf dingen te bedenken en te maken. Ik vind het leuk om samen met anderen grenzen te verleggen. In mijn vrije tijd stap ik op mijn motor en ontdek ik nieuwe plekken in Europa. Leuk weetje: Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een coole broche uit mijn grote verzameling draag.

Spotter - Suzanne Weterings

Hi! Ik ben Suzanne. Ik woonde in Rotterdam, in Nepal en nu weer in Eindhoven.

Zelf leerde ik dat het weten waar ik goed in ben en wat ik echt leuk vind mijn leven gelukkiger maakt. Het lijkt me super mooi om met jou te ontdekken wat jouw talenten zijn. Onze wereld en onze stad worden beter wanneer iedereen doet wat 'ie cool vindt.

Ik ben de tante van Levi en dat vind ik het allerleukste wat er is. Ik houd van wandelen, hardlopen, boksen, lezen, het strand, koken en een beetje Netflixen.

Spotter - Sanne Allach

Hallo, Ik ben Sanne Allach. Ik ben moeder van twee meiden van 11 en 13 jaar, getrouwd met Mo en we hebben een hond Boussa.

Ik ben gek op spelen, bewegen en spelletjes doen en daar heb ik zelfs mijn werk van gemaakt. Ik geloof ook dat je beste leert als je heel veel plezier hebt en door te spelen.

Naast werken, wandel ik vaak met mijn hond door de bossen en maak ik graag tassen en accessoires van leer. Dat heb ik geleerd toen ik een tijdje in het buitenland woonde.

Het lijkt me heel leuk om samen met jou te bedenken wat jij het allerleukste vindt om te doen en hoe je dat kunt gebruiken tijdens school om te leren.

Spotter - Guiselaine Capella

Als eilandmeisje van Caraïbisch Nederland verbaas ik me over het grote Nederland. Ik wandel graag door de natuur en stad. Doordat ik linkshandig ben, ben ik constant de wereld aan het vertalen, zodat ik mijn linkerhand kan gebruiken bij o.a. het schrijven en tennissen.

Op Curaçao heb ik twee neefjes, waarmee ik graag knutsel en zwem als ik daar ben. Doordat ik in het buitenland ben opgegroeid spreek ik verschillende talen en is mijn kenniskring wereldwijd. Mijn grootste passie is reizen.

Spotter - Rob van de Ven

Hallo, ik ben Rob en ik wil altijd graag nieuwe dingen ontdekken. Ik houd heel erg van sport: voetbal en tennis, en ben fan van PSV. Daarnaast vind ik het leuk om te lezen, houd ik van de natuur en van lekker eten koken. Ik ben ook graag met mijn handen bezig: iets repareren of in elkaar knutselen. Wat ik heel erg leuk zou vinden is muziek maken, maar daar kan ik helemaal niks van. Dus daar luister ik dan maar naar!

Ik ben getrouwd met Janine, en heb twee grote zonen inmiddels (24 en 23 jaar oud). Als spotter lijkt het me erg leuk om met jou nieuwe dingen te ontdekken die je leuk vindt.

Spotter - Sandra Verbruggen

Dag, ik ben Sandra. Al mijn hele leven help ik mensen om talenten in zichzelf te ontdekken.  Als lerares en als coach. Ik houd van sport, van lezen en van toneelspelen. En natuurlijk is dat het allerleukste met mijn kleinkinderen.

Spotter - Jack Tinnemans

Vroeger wilde ik elektricien worden of huisarts. Later wilde ik verpleger zijn. Op school kon ik mijn draai moeilijk vinden. Maar met geduld van mijn ouders en hulp van een paar leraren is het goed gekomen.

Als spotter wil ik aan kinderen graag dezelfde hulp geven die ik gekregen heb. Wat ik graag doe: koken, lezen, schrijven (dat is mijn beroep), films kijken, nieuwe dingen leren, klussen, tennissen, fitnessen, schaken, spelletjes, voetbal kijken (vooral Ajax), met mijn kinderen nadenken over hun studie en kletsen.

Zelf spotter worden?

Kom in contact met ons en vul het formulier in. Samen maken we Eindhoven sterker!

Bekijk