Over ons
Ben je enthousiast geworden over Spot ON en wil je 1 à 2 uur per week bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in Eindhoven? Jouw tijd en aandacht zijn goud waard voor kinderen. Wil jij je aanmelden als Spotter? Dan is het goed om onderstaande informatie te lezen.

Spot On is een initiatief voor en door betrokken Eindhovenaren, die zich richten op de persoonlijke ontwikkeling van een kwetsbare doelgroep binnen Eindhoven. We geven kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar van de basisschool een steuntje in de rug, waardoor ze de sprong naar de middelbare school gemakkelijker en vol zelfvertrouwen kunnen maken. Met een klein gebaar, maken wij grote impact op het leven van een kind.

Met een echte doe-mentaliteit werken wij aan gelijke kansen voor iedereen in de stad. En dat begint met gelijke kansen voor kinderen, want dat is nog niet zo vanzelfsprekend! Dat kan niet zo blijven! Dus komen wij in actie. Spelenderwijs gaan wij samen met de kinderen op zoek naar hun unieke talenten. Om het kind de juiste ondersteuning te geven wordt er 1 op 1 begeleiding aangeboden door een Spotter. Dit is een vrijwilliger die het kind voor minimaal één (school)jaar begeleidt. Van samen lezen tot het leren fietsen en van huiswerk maken tot spelletjes spelen. Wij laten het kind weer even kind zijn en bieden één tot twee uur per week een ontspanningsmoment aan.

Onze locaties
We zijn gestart in Vaartbroek (2020) en zijn inmiddels ook gestart met een locatie in de wijk Woenselse Heide (2022) en willen in de toekomst de stichting uitbreiden naar andere wijken in Eindhoven. Hiervoor hebben wij een nauwe samenwerking met scholen en andere betrokkenen.
Over de stichting
—   Statutaire naam: Stichting SPOT ON 040
—   RSIN: 861661369
Samenstelling van het bestuur*
Albert Kivits

Albert Kivits

Secretaris

Judith van de Belt

Judith van de Belt

Mede-oprichter

Najat Toub

Najat Toub

Mede-oprichter

Mary Fiers

Mary Fiers

Voorzitter

Jochem Goedhals

Jochem Goedhals

Penningmeester

Yvonne van Mierlo

Yvonne van Mierlo

Mede-oprichter

* De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

De statutaire doelstelling
Bijdragen aan het verminderen van de kansenongelijkheid van kinderen en de ontwikkeling van een inclusieve stad door de talenten en passies van Eindhovense kinderen en jongeren te ontwikkelen.
Beleidsplan downloaden
Onze partners
Neem contact op
Dankjewel. De inschrijving is binnen gekomen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het aub opnieuw.
Een groep Spotters op de Spot On locatie in de wijk Vlokhoven van Eindhoven
Spot ON 040 ©   —  Design & creation by Jordy Arntz
Privacy verklaring
Jongens en meiden gezocht