Spotters
Maak kennis met de vrijwilligers van SpotON!

Jochem Goedhals

Iedereen heeft unieke talenten. Met mijn bijdrage als spotter wil ik kinderen helpen om die unieke talenten zo vroeg mogelijk te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik ben de vader van Aidan (5) en James (4) en ben graag sportief (boksen & voetbal) bezig en ben altijd nieuwsgierig naar hoe 'dingen' worden gemaakt en hoe ze werken.

Mary Fiers

Als klein meisje was ik heel verlegen. Ik durfde veel niet meteen te doen. Gelukkig heb ik later geleerd dat het eigenlijk heel leuk is om nieuwe dingen te doen. Je kunt er veel van leren.
Als spotter wil ik kinderen laten ervaren dat het naast spannend, ook leuk is om nieuwe dingen te leren. Zelf heb ik geen kinderen, wel heb ik twee lieve nichtjes (Hannah en Floor). Mijn grootste hobby is de natuur. Ik houd van wandelen in de bossen en van alle dieren.

Albert Kivits

Als klein manneke was ik al hartstikke fanatiek en wilde ik heel veel weten. Daarvoor las ik de krant en heel veel boeken. Mijn vader en moeder hebben op de lagere school gezeten en zijn daarna gaan werken. Ze hebben mij altijd gesteund en geholpen waardoor ik een prima opleiding heb kunnen volgen en nu fijn werk heb.

Met mijn bijdrage als spotter wil ik zoveel mogelijk leergierige en nieuwsgierige kinderen van Eindhoven helpen. Ik ben vader van 3 kinderen: Bente (17), Jade (16) en Amber (16). Mijn hobby’s zijn wielrennen, voetbal/psv, hockey/oranje rood en studieboeken lezen.

Yvonne van Mierlo

Ik geloof in de talenten van mensen en dat iedereen ze kan ontdekken door dingen gewoon te proberen.

”Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het wel kan”. - Pippi Langkous

Als klein, onzeker meisje heb ik dat ook meegekregen van mijn ouders en ook mijn eigen dochter, inmiddels 18, heeft ontdekt waar haar talenten en passie liggen door gewoon haar vinger op te steken wanneer er iemand voor iets gevraagd werd. Spannend maar wel leerzaam! Dolgraag wil ik samen met kinderen ontdekken waar hun talenten liggen en ze samen verder ontwikkelen.

Judith van der Belt

Dag, ik ben Judith en ik sta hier op de foto met mijn kleinzoon Abel. Abel houdt er van als hij voorgelezen wordt en dat komt goed uit want ik houd van lezen en vertellen. Lang geleden heb ik al geleerd dat je meer gaat durven door het gewoon te doen met zo nu en dan een beetje hulp. Zo durf ik nog steeds elke dag een beetje meer.

Ik vind het super leuk om jou te helpen meer te ontdekken en te durven. Voetbal is niet mijn hobby, maar ik ben wel voor PSV. Verder vind ik heel veel dingen leuk om te doen, lezen, dat had ik al gezegd, ook tekenen en lekker koken horen daarbij.

Anke Kegel

Samen met mijn hond Pica vind je mij elke dag in het bos. Mijn twee kinderen van 16 en 14 vonden dat vroeger ook leuk, maar zijn nu druk met andere dingen. Vroeger al ging ik er graag op uit samen met de kinderen uit de buurt.

Ik was een gevoelig meisje en heb altijd voelsprieten gehad voor hoe iemand zich voelt. Muziek, toneel spelen, kletsen en spelletjes hebben mij altijd erg geholpen.

Het is leuk om je eigen kracht te ontdekken en te koesteren. Als spotter wil ik met kinderen op zoek gaan naar hun kracht; om te ontdekken en erin te (blijven) geloven.

Ineke Hurkmans

Hey! Ik ben Ineke en ik ben opgegroeid op een boerderij, maar nu woon ik al heel lang in de stad. Naast dat ik oma ben, ben ik ook DJ en ik hou van dingen doen die ik nog nooit gedaan heb. Ik weet zeker dat heel veel mensen en kinderen veel meer kunnen dan ze denken. Samen op zoek naar wat jij wilt en hoe je dat kunt leren, lijkt me super leuk.  Misschien gaan we wel een keer samen DJ-en!

Gideon van Deinse

Ontdekken wat je leuk en niet leuk vindt. Wat je aandacht trekt en wat niet. Het is een hele zoektocht. Sporten of gamen? Lezen of tv kijken? Koken of eten? We doen het allemaal, maar waar gaat je aandacht naar uit en waar ben je goed in? Hierbij zou ik je graag willen helpen. Om jouw talenten naar boven te halen.

Naast mijn werk heb ik vele hobby’s zoals mijn hond (teckel), fitnessen, tennissen, muziek luisteren, Netflixen en ik ben ook zeer benieuwd naar wat jouw hobby’s en interesses zijn.

Suzanne Weterings‍

Hi! Ik ben Suzanne. Ik woonde in Rotterdam, in Nepal en nu weer in Eindhoven.

Zelf leerde ik dat het weten waar ik goed in ben en wat ik echt leuk vind mijn leven gelukkiger maakt. Het lijkt me super mooi om met jou te ontdekken wat jouw talenten zijn. Onze wereld en onze stad worden beter wanneer iedereen doet wat 'ie cool vindt.

Ik ben de tante van Levi en dat vind ik het allerleukste wat er is. Ik houd van wandelen, hardlopen, boksen, lezen, het strand, koken en een beetje Netflixen.

Sanne Allach

Hallo, Ik ben Sanne Allach. Ik ben moeder van twee meiden van 11 en 13 jaar, getrouwd met Mo en we hebben een hond Boussa.

Ik ben gek op spelen, bewegen en spelletjes doen en daar heb ik zelfs mijn werk van gemaakt. Ik geloof ook dat je beste leert als je heel veel plezier hebt en door te spelen.

Naast werken, wandel ik vaak met mijn hond door de bossen en maak ik graag tassen en accessoires van leer. Dat heb ik geleerd toen ik een tijdje in het buitenland woonde.

Het lijkt me heel leuk om samen met jou te bedenken wat jij het allerleukste vindt om te doen en hoe je dat kunt gebruiken tijdens school om te leren.

Rob van de Ven

Hallo, ik ben Rob en ik wil altijd graag nieuwe dingen ontdekken. Ik houd heel erg van sport: voetbal en tennis, en ben fan van PSV. Daarnaast vind ik het leuk om te lezen, houd ik van de natuur en van lekker eten koken. Ik ben ook graag met mijn handen bezig: iets repareren of in elkaar knutselen. Wat ik heel erg leuk zou vinden is muziek maken, maar daar kan ik helemaal niks van. Dus daar luister ik dan maar naar!

Ik ben getrouwd met Janine, en heb twee grote zonen inmiddels (24 en 23 jaar oud). Als spotter lijkt het me erg leuk om met jou nieuwe dingen te ontdekken die je leuk vindt.

Jack Tinnemans

Vroeger wilde ik elektricien worden of huisarts. Later wilde ik verpleger zijn. Op school kon ik mijn draai moeilijk vinden. Maar met geduld van mijn ouders en hulp van een paar leraren is het goed gekomen.

Als spotter wil ik aan kinderen graag dezelfde hulp geven die ik gekregen heb. Wat ik graag doe: koken, lezen, schrijven (dat is mijn beroep), films kijken, nieuwe dingen leren, klussen, tennissen, fitnessen, schaken, spelletjes, voetbal kijken (vooral Ajax), met mijn kinderen nadenken over hun studie en kletsen.

Maureen de Lang

Hi! Ik ben Maureen en woon alweer een poos in Eindhoven. Opgegroeid in een dorpje onder Eindhoven en daarna de wereld verkend om vervolgens weer in Eindhoven te landen. Mijn zoon is 15 jaar oud en heeft zijn passie gevonden in dans. Hiervan kan ik echt genieten maar ik kruip ook graag op mijn wielrenfiets of probeer ik nieuwe dingen uit in de keuken. Daarnaast ben ik een geluksvogel die van haar hobby haar beroep heeft mogen maken dus ik geniet dagelijks van cultuur in het museum waar ik werk.

Dit is mede te danken aan mijn ouders die mij altijd gestimuleerd hebben in de keuzes die ik wilde maken om mijn dromen achterna te gaan. Ik hoop samen met kinderen op ontdekkingstocht te gaan om te kijken waar hun talenten en dromen liggen om deze samen verder te ontwikkelen.

Nieky van Vlerken

Hoi! Mijn naam is Nieky en ben moeder van Boris (19) en Hein(17).

Toch voel ik mij soms nog net een kind. Heerlijk, genieten van het leven, mij laten verwonderen...maar ook de groeipijnen die komen kijken bij het opgroeien. Want ik denk dat niemand ooit is uitgegroeid. Wel in lengte en breedte, maar niet in je hoofd. Hoe leuk is het als we van elkaar gaan leren? Want ik weet zeker dat jij mij ook heel veel kan geven. Dat jij onwijs veel talenten hebt! Enne.....je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. 1 en 1 is 3 (oh, rekenen moet je maar niet met mij doen haha). Groetjes!

Mike Weerts

Ik probeer mijn kinderen bij te brengen dat je iedere dag iets kleins kan doen voor een ander en daarmee het verschil kan maken. Dat zie ik als een mooie uitdaging als spotter. Ik wil graag iets doen waardoor ik voor een kind het verschil kan maken. Samen ontdekken hoe hij of zij haar of zijn talenten kan inzetten en ontwikkelen.

Ik ben vader van Ties ( 8 ) en Joes (7). Van nature ben ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt om te doen wat ze doen. Ik ben dol op het vertellen van verhalen, ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt.

Marcel Clerx

Hi, ik ben Marcel, 52 jaar oud, vader van Ellis van 16 jaar oud en ik woon in Eindhoven. In het dagelijks leven werk ik aan gezonde voeding en met technologie. Ik heb ook een stichting die kinderen met een beperking met dieren in contact brengt. Ik vind het fijn om te kijken naar wat kinderen allemaal kunnen, wat ze leuk vinden en wat ze willen leren. Naar jouw talent kijken dus.

Sandra Kanters

Het lijkt mij leuk om samen te ontdekken en te leren. Dat kan en mag van alles zijn. Van een mega grote taart bakken, samen klimmen, tekenen, rekenen of samen ontspannen en wegdromen. Alles mag niets moet!

Naast mijn werk in de horecabranche wandel ik graag met mijn hond Eddy, ben best sportief en luister heel graag muziek. Hoe druk mijn dag ook is en hoe moe ik ook ben, ik probeer minstens 5 minuten per dag een gesprekje te voeren met mijn kinderen over hoe de dag was. Even een oprecht moment van aandacht. Dat zou ik als spotter graag willen doen. Even een moment van aandacht geven en samen leuke dingen doen.

Spot ON 040 © XXXX  —  Design & creation by Jordy Arntz
Privacy verklaring
Jongens en meiden gezocht